Skip to main content

Starački dom Alexsander – Rehab Senior u Sopotu na Kosmaju, sa svojih 40 moderno opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba sa sopstvenim kupatilima, ponosno nosi status licenciranog doma za starije osobe. Ova licenca, izdata od strane nadležnog Ministarstva za socijalnu zaštitu, predstavlja priznanje visokim standardima koje dom postavlja u oblasti nege i brige o starijim licima.

Licenciranje našeg doma potvrđuje da ispunjavamo sve zakonske zahteve koji garantuju sigurnost, udobnost i kvalitet usluga koje pružamo našim korisnicima. Proces dobijanja licence uključuje rigorozne inspekcije i evaluacije koje osiguravaju da naše osoblje, oprema i postrojenja ispunjavaju ili nadmašuju propisane standarde nege.

Naš dom je jedinstven koncept u Srbiji, dizajniran da pruži luksuzni smeštaj u prijatnom ambijentu na obrnjcima Kosmaja, gde korisnici mogu uživati u miru prirode uz najviši nivo stručne nege. Uz licencu, Alexsander – Rehab Senior potvrđuje svoju posvećenost pružanju izvanredne usluge u svakom aspektu svog rada, od smeštaja i ishrane do medicinskog nadzora i fizikalne terapije.

Kao dom sa licencom, obavezujemo se na redovno ažuriranje naših protokola i programa obuke za osoblje kako bismo osigurali da se standardi kvaliteta neprekidno održavaju i unapređuju. Ova obaveza prema izvrsnosti u brizi daje našim korisnicima i njihovim porodicama mir i sigurnost, znajući da su njihovi voljeni u rukama profesionalaca.

Licenca je više od samo pravnog dokumenta; ona je odraz naše predanosti i etike u radu sa starijima, garantujući da je Alexsander ville- Rehab Senior mesto gde se kvalitet života svakog pojedinca shvata ozbiljno, sa neprekidnim težnjama ka poboljšanju i inovacijama u pružanju usluga staračke nege.