Skip to main content

Ukoliko je vašim bližnjim potrebna banjska rehabilitacija ili fizikalna terapija usled problema sa kretanjem, preloma kuka ili moždanog udara, omogućen je sveobuhvatni tretman od strane lekara fizijatra i naših fizioterapeuta.

Rehabilitacija

Program namenjen svim korisnicima kojima je potrebna rehabilitacija i fizikalni tretmani.

Doživite potpuno personalizovan program rehabilitacije u našem domu za stare Alexander! Obezbedite najbolju negu i terapiju za vaše voljene, uz stručni tim koji vam pruža podršku tokom celog procesa oporavka. Naš program počinje detaljnim pregledom od strane ortopeda i fizijatra, koji će osigurati da svaki korak oporavka bude pravilan i prilagođen individualnim potrebama.

Prema našem iskustvu ovo su najčešće korisnici koji se oporavljaju od moždanog udara, frakture u zglobu kuka ili je reč o inaktivitetu usled produženog boravka u postelji izazvanog akutnim bolestima ili pogoršanjem hroničnih.

Fizikalna terapija

Uz napredne terapijske tretmane koji se izvode u našoj modernoj opremljenoj sali za fizikalnu terapiju, garantujemo maksimalnu efikasnost i brzinu oporavka. Svaki tretman je prilagođen ciljevima pacijenta, bilo da se radi o očuvanju pokretljivosti ili rešavanju specifičnih zdravstvenih problema.

Naš tim stručnjaka, pod stalnim nadzorom lekara fizijatra, koristi različite tehnike kao što su ultrazvučna terapija, magnetoterapija, laser terapija i druge, kako bi se uspešno tretirala stanja hroničnog bola u mišićima i zglobovima. Sve ove procedure sprovode se uz primenu najmodernije opreme, uključujući laser, ultrazvuk, elektrostimulator i aparate za magnetnu terapiju i terapiju strujama.

Pružite vašim najbližima najbolju moguću negu i podršku u našem domu za stare Alexander, gde se svaki korak oporavka pažljivo osmišljava kako bi se postigao optimalan rezultat.

 

Ordinacija staračkog doma Alexsander vile Kosmaj

Porodica pre svega

Dom za stare Alexander je otvoren 24h, za Vas i  Vaše najmilije.