Skip to main content

Dom za stare Alexander svojim korisnicima omogućava komforni smeštaj u namenskim jednokrevetnim i dvokrevetnim apartmanima, sa kupatilom, terasama kao i prostranim dvorištem, sa ishranom iz profesionalne kuhinje.

U staračkom domu Alexander u Sopotu, samostalnost starijih osoba se ceni i podržava. Pružamo potrebnu pomoć u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, dok istovremeno stvaramo okruženje koje podstiče druženje i udobnost. Naš cilj je da svaki naš stanar uživa u punom komforu i oseća se kao kod kuće, uz sve potrebne usluge i podršku koja im je neophodna.

24h nega i nadzor

Profesionalni kreveti za negu starih lica koji omogućavaju podešavanje prema potrebama korisnika.  

Stara lica kojima je potreban visok stepen zdravstvene nege i nadzora obezbeđeni su posebni apartmani ili sobe sa bolničkim krevetom.

Dom za stare Alexander raspolaže profesionalno opremljenom kuhinjom i obezbeđuje kvalitetnu ishranu prilagođenu zdravstvenom stanju korisnika.

Konforni smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u okviru namenski projektovanog objekta u jednokrevetnim i dvokrevetnim apartmanima sa kupatilom. Profesionalnim krevetima za negu starih lica koji omogućavaju podešavanje prema potrebama korisnika.

Takodje u okviru Alexanderville kompleksa se nalaze apartmani za smeštaj vaše porodice i prijatelja koji žele da provedu kvalitetno vreme sa vašim najmilijima.

Porodica pre svega

Dom za stare Alexander je otvoren 24h, za Vas i  Vaše najmilije.