Skip to main content

Najčešća pitanja i odgovori  REHAB SENIOR Alexander Ville

Gde se nalazi REHAB SENIOR Alexander Ville?

Dom za Stare Alexander nalazi se na obroncima Kosmaja, u Sopotu, na adresi Kralja Petra I br 120, što je samo 40 minuta od Beograda. Ova lokacija nudi predivan pogled na prirodu Šumadije i Beograd, stvarajući idealno okruženje za miran i zdrav život.

Da li dom poseduje licencu?

Da, Dom za Stare Alexander ima sve potrebne licence za pružanje usluga smeštaja i nege starijih osoba, u skladu sa najvišim standardima.

Koja je struktura smeštaja u domu Alexander?

Dom raspolaže sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama koje su prostrane i opremljene sopstvenim kupatilima, medicinskim krevetima, televizorom i pristupom internetu, čime se obezbeđuje maksimalan komfor i privatnost.

Da li primate dementne korisnike?

Da, dom je opremljen i osposobljen da pruži adekvatnu negu i podršku osobama sa demencijom.

Da li sobe imaju TV?

Da, sve sobe u domu su opremljene televizorima.

Da li u domu imate fizioterapeuta?

Da, Dom za Stare Alexander ima profesionalnog fizioterapeuta koji se stara o rehabilitaciji i održavanju fizičkog zdravlja naših korisnika.

Da li dom poseduje parking?

Da, dom raspolaže sa velikim parking prostorom za posetioce i osoblje.

Da li imate internet u domu?

Da, dom pruža pristup internetu u svim sobama i zajedničkim prostorijama.

Da li imate medicinske radnike u okviru doma?

Da, dom ima stalno zaposlene medicinske radnike, jer je ceo kompleks građen po principu banjskog smeštaja s ciljem pružanja najbolje moguće nege.

Da li ima poseta u domu?

Da, posete su dozvoljene i podstičemo porodice da posete svoje najmilije, naravno uz poštovanje protokola koji garantuje sigurnost i zdravlje svih korisnika.

Da li korisnici imaju organizovan društveni život?

Da, korisnici uživaju u bogatom društvenom životu, sa organizovanim aktivnostima koje uključuju korišćenje bazena, razne radionice, i druge sadržaje u zavisnosti od sezone.

Da li imate dvorište?

Da, dom se nalazi na 4 hektara zemljišta s velikim, prostranim dvorištem koje pruža savršeno mesto za opuštanje i uživanje u prirodi.